Deputatul Sorin Moldovan îi ia apărarea lui Emil Boc și îl atacă pe Drulă: „Trăiește într-o realitate paralelă”

Deputatul Sorin Moldovan îi ia apărarea lui Emil Boc și îl atacă pe Drulă: „Trăiește într-o realitate paralelă”
| Foto: Facebook.com/Sorin Moldovan

Deputatul PNL de Cluj îi transmite liderului USR PLUS, Cătălin Drulă, că poate lua exemplu Cluj-Napoca ca model de dezvoltare și administrare, în contextul problemelor cu care se confruntă unii primari USR-PLUS precum Dominc Fritz la Timișoara sau Clotilde Armand la Sectorul 1.

Sorin Moldovan s-a arătat „foarte surprins” de declarațiile fostului ministru al Transporturilor la adresa edilului Emil Boc, pe care parlamentarul clujean îl consideră cel mai bun primar din țară.

Sunt foarte surprins de declarația lui Cătălin Drulă la adresa primarului nostru Emil Boc. Deși am apreciat activitatea domnului Drulă din perioada în care USR se afla la guvernare cu PNL, declarația de ieri, a celui care se dorește a fi lider de opoziție, a fost total nefericită.

Să spui despre unul dintre cei mai buni primari din România, cel mai bun după părerea mea, că este incompetent reprezintă dovada clară că există un univers și o realitate paralelă în care domnul Drulă trăiește. Probabil în această lume paralelă, domnul Drulă este Președintele României, iar primăriile conduse de USR precum Sectorul 1, 2 sau Timișoara nu sunt pline de gunoaie.

Acum, revenind în lumea noastră, îl sfătuiesc pe domnul Drulă să pună mâna pe rangă și să facă puțină ordine printre primarii USR.

PS: Cătăline, poți lua exemplu Cluj-Napoca și Oradea ca modele de dezvoltare și administrare. La muncă!”, a transmis Sorin Moldovan.

Amintim, contrele dintre fostul ministru al Transporturilor și administrația locală din Cluj au continuat, luni, cu nou episod. Cătălin Drulă l-a acuzat pe Emil Boc că nu le spune clujenilor „adevărul despre Centura Metropolitană", în timp ce viceprimarul Dan Tarcea î-a transmis că vorbește prostii și dezvăluie că a plagiat un amendament al deputatului PNL Radu Moisin.

Comenteaza