Video Deputatul Sorin Moldovan: „Cei din USR PLUS au un comportament de copil răsfățat”

Deputatul Sorin Moldovan: „Cei din USR PLUS au un comportament de copil răsfățat”
| Foto: Facebook.com/Sorin Moldovan

Deputatul PNL de Cluj susține că cei din USR PLUS au un comportament care denotă o imaturitate politică „cât casa”, mai presus de interesul național.

Parlamentarul clujean a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre congresul PNL de la sfârșitul săptămânii trecute, Moldovan făcând parte din echipa câștigătoare a premierului Cîțu.

„Eu sunt convins că Florin Cîțu poate să adune pe toată lumea la aceeași masă. La orice competiție există supărări când pierzi, dar cei care au pierdut trebuie să dovedească că au o maturitate politică și să depășească acest moment. Deja lucrurile s-au linișitit destul de mult după Congres”, ne-a declarat Sorin Moldovan.

Dacian Cioloș, co-președintele USR-PLUS, a declarat, marți seară, că formațiunea sa va vota prima moțiune de cenzură care ajunge în Parlament, chiar dacă este depusă de PSD.

„Pe mine mă surprinde declarația celor din USR PLUS pentru că ei votând și girând moțiunea de cenzură a PSD, care nu este îndreptată împotriva premierului Cîțu, ci este împotriva Guvernului PNL – USR PLUS, iar asta ar însemna că ei vor recunoaște că miniștrii lor sunt foarte slabi și tot ce scrie în moțiune este adevărat. Luând-o logic, toți miniștrii USR PLUS n-ar mai trebui să ocupe vreodată această funcție.

Cred că soluția este această alianță PNL – USR PLUS – UDMR și minorități. Acest comportament de copil răsfățat pe care îl are USR PLUS, în decembrie spuneau că nu îl vor pe Orban premier, peste 7-8 luni nu-l mai vor pe Cîțu, iar peste câteva luni o să zică din nou că nu îl mai vrem pe X, ci îl vrem pe Y. Este un comportament care denotă o imaturitate politică cât casa, mai presus de interesul național”, a mai spus deputatul clujean.

Totuși, Moldovan are dubii că cei din USR-PLUS vor vota moțiunea PSD deoarece ea este împotriva tuturor miniștrilor, iar USR-iștii și-ar asuma că ce au făcut în actul de guvernare este greșit, la fel cum scrie în moțiunea de cenzură.

Comenteaza