Deputatul Moldovan îi dă replica colegului Adrian Oros: „Este regretabil modul în care îl atacă pe președintele PNL și pe primarul Emil Boc”

Deputatul Moldovan îi dă replica colegului Adrian Oros: „Este regretabil modul în care îl atacă pe președintele PNL și pe primarul Emil Boc”
| Foto: Facebook.com/Sorin Moldovan

Deputatul Sorin Moldovan îi răspunde ministrului interimar al Agriculturii, Adrian Oros, care l-a acuzat pe liderul PNL Florin Cîțu, că vrea distrugerea partidului, sfătuit fiind și de primarul Clujului, Emil Boc.

Senatorul clujean Adrian Oros, care este recunoscut ca un apropiat al fostului președinte al PNL, Ludovic Orban, l-a atacat pe Florin Cîțu, într-o postare pe Facebook, după depunerea mandatului de către premierul Nicoale Ciucă, seara trecută.

Florin Cîțu se contrazice din nou!!! Ne spune că dușmanii sunt în afara partidului, dar el bate palma cu PSD( adversarul tradițional al PNL). În același timp, sfătuit de urmașii Brătienilor Gigel, Boc și Flutur vrea să dea afară din partid liberalii pe care i-a găsit cand a venit in 2016. E clar. Este un plan pregătit minuțios de compromitere și distrugere a Partidului Național Liberal”, se arată în postarea lui Oros.

Marți dimineață, ministrul interimar al Agriculturii a primit o replică din partea colegului său de partid și organizație, deputatul PNL de Cluj, Sorin Moldovan, care consideră „regretabil” atacul asupra lui Florin Cîțu și a lui Emil Boc.

Din păcate rănile cauzate de pierderea alegerilor interne încă sunt nevindecate. Este regretabil modul în care domnul ministru Oros îl atacă pe președintele PNL și pe primarul Emil Boc.

Și mai trist este să vezi un descendent al Brătienilor provenit din PNȚCD și un anti-PSD-ist convins care a intrat în Parlament pe lista USL că își acuză colegii. Exact acei colegi care au făcut campanie pentru locul dânsului de la Senat.

Cât despre teoriile conspiraționiste, nu cred nici în cele despre extincția omenirii, nici în cele despre “compromiterea și distrugerea Partidului Național Liberal”, a transmis deputatul Moldovan.

Comenteaza