De ce nu au Klaus și Carmen Iohannis copii. Dezvăluirile președintelui

De ce nu au Klaus și Carmen Iohannis copii. Dezvăluirile președintelui
| Foto: digi24.ro

Cuplul prezidențial este unul dintre cele mai solide și longevive din spațiul public, însă suprinde prin lipsa unui urmaș.

Deși sunt împreună de peste 25 de ani Klaus și Carmen Iohannis nu au copii. Președintele a explicat decizia luată alături de soția sa.

”Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut.

Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, a declarat președintele pentru viva.ro.

Klaus Iohannis a vorbit și despe decizia de a nu adopta un copil. “Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică și poate dacă aș fi avut copii, nu aș fi făcut acest pas.

Așa, am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziție pentru a mă implica în ceea ce fac în calitatea mea de persoană publică”, a mai spus șeful statului.

Comenteaza