Daniel Buda: „Moțiunea de cenzură depusă de PSD, un gest de iresponsabilitate care poate costa enorm România!”

Daniel Buda: „Moțiunea de cenzură depusă de PSD, un gest de iresponsabilitate care poate costa enorm România!”
| Foto: danielbuda.ro

Europarlamentarul îi critică pe pesediști pentru moțiunea de cenzură prin care vor să dea jos guvernul Ludovic Orban.

Daniel Buda, care este și președintele PNL Cluj, consideră că moțiunea de cenzură are repercusiuni asupra imaginii externe a României.

„Simpla inițiere a moțiunii de cenzură de către iresponsabilii din PSD, este de natură să afecteze grav imaginea României în UE și nu numai.

Astăzi, când toate forțele politice ale tuturor statelor sunt preocupate să găsească soluții pentru redresarea economică și contracararea efectelor negative ale pandemiei, fie economice sau sociale, iată că PSD găsește de cuviință să depună o moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Ludovic Oran”, a anunțat printr-un comunicat de presă, Daniel Buda.

Acesta este de părere că, chiar dacă conducerea PSD s-a schimbat, politica social-democraților rămâne aceeași.

„Acest lucru demonstrează, o dată în plus că, deși Dragnea și Dăncilă nu mai sunt la butoanele partidului, în fond nu s-a schimbat nimic. Aceleași metehne și interese mărunte ale unor oameni mici și insignifianți, pun interesele de partid mai presus de interesele cetățenilor români.

Chiar dacă sunt în opoziție, cei de la PSD ar fi trebuit să își schimbe retorica distructivă față de eforturile Guvernului de a gestiona eficient interesele României. Ce vor spune cetățenii germani, francezi și nu numai, care plătesc taxe și impozite ce vin sub forma fondurilor europene în România, când vor vedea ce face opoziția din țara noastră care, în loc să vină cu soluții constructive pentru societate, încearcă dărâmarea guvernului?!”, a precizat europarlamentarul Daniel Buda.

El a mai adăugat că depunerea moțiunii este un drept constituțional, dar momentul ales este „profund imoral”.

„Tocmai de aceea, cred că niciun parlamentar responsabil nu își poate permite să voteze moțiunea de cenzură, fără să aibă conștiința încărcată!”, a explicat președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Reamintim că moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi dezbătută şi votată luni, într-o şedinţă care va începe la ora 14,00.

Comenteaza