Video Daniel Buda, de Ziua Europei: „Războiul din Ucraina nu este doar al Ucrainei, ci este al lui Putin cu lumea întreagă”

Daniel Buda, de Ziua Europei: „Războiul din Ucraina nu este doar al Ucrainei, ci este al lui Putin cu lumea întreagă”

Europarlamentarul clujean Daniel Buda condamnă acțiunile lui Vladimir Putin din Ucraina și susține că războiul din țara vecină ne afectează viața de zi cu zi.

Liderul PNL Cluj a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre conflictul militar din Ucraina, chiar de Ziua Europei, sărbătorită în fiecare an pe 9 mai.

„De la Bruxelles lucrurile sunt privite cu o oarecare îngrijorare legat de ceea ce înseamnă această bătălie. Cam tot spectrul politic și toate deciziile noastre sunt oarecum subsumate acestui război. Dacă în pandemie am avut probleme destul de multe, am găsit până la urmă un vaccin pentru virus.

În ceea ce privește războiul, acesta nu face altceva decât să frământe lumea întreagă. Ne macină într-o formă sau altă viața de zi cu zi a tuturor. Pe lângă oamenii care mor, marea tragedie este că sunt lovite maternități sau spitale cu oameni care nu au nicio apărare. Asta ne creionează o dimensiune a atrocităților de care este în stare Vladimir Putin.

NATO a pornit cam greoi aș spune eu, dar până la urmă a pornit și vedem cum și-au articulat statele membre acțiunile, iar avântul pe care părea că îl are Rusia s-a mai domolit. Acest război nu este doar al Ucrainei, este al lui Putin cu lumea întreagă”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Legat de viitorul românilor, eurodeputatul spune că se încearcă, și chiar se reușește să se facă ce este necesar pentru a garanta prosperitatea și dezvoltarea societății.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza