Dan Şova: Clujul nu este pedepsit pentru prestaţia Boc. Avem un mare respect pentru Cluj

Dan Şova: Clujul nu este pedepsit pentru prestaţia Boc. Avem un mare respect pentru Cluj
Clujul nu are niciun ministru în Guvernul Ponta II, o situaţie rar întâlnită de la Revoluţie încoace. Totuşi, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, a declarat astă seară la Realitatea TV Cluj că acest lucru nu este "o răzbunare" pentru "era" Boc la putere.

În contextul în care actualul Guvern nu are niciun ministru clujean, Dan Şova a fost întrebat, în această seară, în cadrul emisiunii "Clujul în Realitate" moderată de Ciprian Aron, dacă acest lucru este o pedeapsă pentru prestaţia lui Emil Boc din perioada 2008-2009 când a fost prim-ministru al României.

"Avem un respect deosebit pentru Cluj. Clujul are nişte realizări foarte importante cu care ne mândrim în România. Emil Boc nu are legătură cu numirea miniştrilor din actualul Guvern. Când electoratul nu îşi dă votul, trebuie să insişti ca politician. Ba mai mult, mărturie stau banii şi investiţiile pe care guvernul le face în Transilvania. Am demarat tatonările pentru spitalele judeţene de la Cluj şi Braşov", a spus Şova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comenteaza