Dan Barna salută decizia privind anticipatele: "Cu cât mai repede, cu atât mai bine"

Dan Barna salută decizia privind anticipatele: "Cu cât mai repede, cu atât mai bine"
| Foto: Facebook/Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, a transmis, vineri, pe Facebook, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban de începere a demersurilor pentru declanşarea anticipatelor.

„Avem nevoie de un parlament reformist. Încă de la mijlocul anului trecut am spus că în actuala configuraţie parlamentară o majoritate reformistă este imposibil de construit. De aceea, alegerile anticipate sunt singura soluţie care poate conduce la crearea unei astfel de majorităţi care să reflecte dorinţa românilor de a ieşi rapid din ambiguitatea actuală”, a transmis Dan Barna, vineri, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Liderul USR a spus că salută faptul că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au hotărât să înceapă demersurile pentru declanşarea alegerilor anticipate.

„Salut, în acest context, faptul că preşedintele şi premierul s-au pus de acord pe acest subiect şi au o opinie comună cu a noastră. România are urgent nevoie de un parlament care să contribuie la buna guvernare nu să o împiedice. Cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a conchis Barna.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, că a hotărât împreună cu preşedintele Klaus Iohannis că pentru România cel mai bine este să fie organizate alegeri anticipate. 

Comenteaza