"Daddy, poți fugi, dar nu te poți ascunde!" Mesajul lui Rareș Bogdan pentru Liviu Dragnea

"Daddy, poți fugi, dar nu te poți ascunde!" Mesajul lui Rareș Bogdan pentru Liviu Dragnea

Fostul jurnalist, acum candidat liberal la europarlamentare, a reacționat dur la declarațiile secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, deranjat de demersul PNL, care a depus plângere penală împotriva conducerii PSD.

"Când goarnele PSD te atacă, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Îi vom da lui Liviu Dragnea o lecție! Daddy, poți fugi, dar nu te poți ascunde!", i-a transmis Rareș Bogdan liderului PSD.

Referitor la plângerea penală depusă de PNL, Codrin Ștefănescu declarase pentru stiripesurse.ro că "este o aberatie, ceea ce fac ei nici nu merita un raspuns logic. Sunt o gasca de delatori, de denuntatori, de plangaciosi, specializati in a aplauda tot ce inseamna abuz, incalcarile drepturilor si libertatilor si sunt fanii tovarasilor Lazar si Kovesi. Cu astfel de personaje ce tip de dialog poti sa ai, ce tip de explicatie pe vreun subiect poti sa le dai? Cum te poti intelege cu astfel de oameni? Nu poti decat sa ii ignori si in acelasi timp sa arati cu degetul catre ei ca sa inteleaga toata Romania cam cu ce fel de personaje ne luptam pentru tara asta”.

Codrin Ștefănescu l-a atacat și pe Rareș Bogdan: "Ei nu sunt decat niste pioni ai unui sistem odios si actioneaza exact cum vin ordinele, adica voteaza impotriva propriei tari la Bruxelles, scriu scrisori mincinoase impotriva propriei tari si le trimit oficialilor europeni, isi injura poporul in orice fel de intalnire internationala, fac plangeri la Parchete si la DNA impotriva Guvernului si a premierului pe teme de politica externa cum ar fi ambasada din Israel, aplauda la scena deschisa pe toti tortionarii si danseaza in piata publica cu cei de la #rezist sau stau ca Orban in genunchi in fata Codrutei ca sa-i inchida dosarul. Si oamenii astia, impreuna, cu circarul, nu jurnalistul, Rares Bogdan, vor sa culeaga voturi de la romani pentru ce? Ca sa continue sa faca astfel de lucruri absolut odioase in viitor? Asta e intrebarea pe care ne-o punem. Romania trebuie sa aleaga intre un partid romanesc 100%, patriot, care se bate pentru tara lui si asta este PSD si pe partea cealalta, asa-zisa dreapta, o pleiada de partidulete create de sistem”, a spus secretarul general PSD.

PNL a anunțat, joi, că depune plângere penală la DNA împotriva PSD pentru contractul încheiat cu Poșta Română. ”La ora 13.00, la Direcția Natională Anticorupție, purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă și vicepreședintele OPV3 a PNL (Organizația de Pensionari și Persoanelor de vârsta a treia), Mihai Toti, vor depune sesizarea în legătură cu contractul PSD-Poșta Româna”, arată un anunț al PNL citat de aktual24.ro.

Partidul National Liberal a anunțat zilele trecute că va da în judecată Partidul Social Democrat pentru „transformarea Poştei Române într-o filială a PSD”, a declarat luni preşedintele Ludovic Orban. Este vorba despre încheierea unui protocol între PSD și Sindicatul Liber din Poșta Română, în urma căruia factorii poştali vor fi obligaţi să distribuie materiale de campanie pentru social-democraţi.

Comenteaza