Costan Morar, primarul oraşului Dej: “Banii de la Guvern au fost distribuiţi pentru campania electorală” VIDEO

Costan Morar, primarul oraşului Dej: “Banii de la Guvern au fost distribuiţi pentru campania electorală” VIDEO
Primarul oraşului Dej, Costan Morar, a reacţionat violent după ce a aflat că oraşul condus de acesta nu a primit bani din fondul de rezervă al Guvernului. La nivel de judeţ, Dejul este singurul municipiu fără primar PDL.

Guvernul a alocat judeţului Cluj peste 20 de milioane de lei din fondul de rezervă, însă la Dej nu a ajuns niciun leu. "Guvernul a făcut o greşeală elementară, care nu are ce căuta la nivel administrativ. Pe linie de administraţie nu ai voie să distribui banul public decât după criterii foarte clare, după numărul de populaţie, după problemele, care le are fiecare comunitate sau după proiectele europene, care le accesezi şi care sunt în implementare", a spus primarul oraşului Dej, Costan Morar.

Morar spune că aceşti bani ar fi fost mai mult decât meritaţi datorită faptului că "58% din impozitul pe salar al angajaţilor din Dej pleacă spre Guvern. Aşteptăm o parte din această sumă să fie distribuită şi spre comunitatea noastră pentru că şi noi contribuim", a precizat acesta.

Edilul oraşului afirmă că banii alocaţi din fondul de rezervă au fost distribuiţi pe criterii politice. "Nu trebuie să se facă separare pe criterii politice. Trebuie să se facă distribuţia bugetară pe criterii foarte clare şi să nu ne mai batem joc de ţara asta şi de comunităţi locale. Mi se pare incorect să distribui aceste sume şi ştim destul de bine, se apropie campania electorală, şi cred că acesta este scopul: bani pentru campania electorală", a reacţionat Morar.

Etichete
Comenteaza