Foto Conferință PSD Turda, cu peste 500 de participanți. Fostul ministru Vasile Dîncu a fost prezent

Conferință PSD Turda, cu peste 500 de participanți. Fostul ministru Vasile Dîncu a fost prezent
| Foto: Facebook.com/vasilesebastiandincu
Conferință PSD Tuda, cu peste 500 de participanți. Fostul ministru Vasile Dîncu, prezent și el
Conferință PSD Tuda, cu peste 500 de participanți. Fostul ministru Vasile Dîncu, prezent și el
Conferință PSD Tuda, cu peste 500 de participanți. Fostul ministru Vasile Dîncu, prezent și el

Vasile Dîncu este de părere că echipa PSD Turda, condusă de subprefectul județului Cluj, Răzvan Ciortea, va reuși să aducă în fața turdenilor un nou fel de politică care să aducă o nouă speranță.

Potrivit fostului ministru al Apărării, Răzvan Ciortea a reconstruit de la zero filiala social-democraților din Turda.

„M-am bucurat să pot fi, sâmbătă, alături de echipa PSD Turda și de peste 500 de susținători ai noștri din Turda. În ultimii 2 ani, echipa coagulată în jurul lui Ciortea Razvan a reconstruit, practic, de la zero filiala noastră din Turda. Nu a fost o muncă ușoară după ce fosta conducere a filialei a migrat spre alt partid, dar adevărata provocare a fost reconstruirea unei organizații într-o comunitate care și-a pierdut încrederea în politică și în stat, care și-a pierdut speranța.

Turda a fost una dintre comunitățile vibrante ale județului Cluj, o comunitate istorică, o fostă capitală a Transilvaniei. Dezindustrializarea urmată de lipsa de atenție a statului asupra nevoilor și problemelor curente ale oamenilor au generat o puternică migrație a populației rezidente atât internă, dar mai ales externă. Cel mai grav este că cei rămași acasă au ales resemnarea și lipsa de implicare.

Răzvan și echipa PSD Turda și-au asumat misiunea de a aduce problemele comunității turdene în fața decidenților care conduc județul Cluj, dar și din guvern pentru că multe dintre nevoile turdenilor sunt similare cu cele din orașele României pe care democrația le-a găsit puternic industrializate, iar prezentul le găsește, mai degrabă, reduse la tăcere.

Oamenii din Turda, dar și din toate aceste comunități similare, au nevoie să fie ascultați, au nevoie să li de redea demnitatea, au nevoie ca visele lor să fie transformate în proiecte care să conducă la dezvoltarea locală și care să le permită să redevină comunități puternice.

Șansa României este aceea de a-și dezvolta comunități puternice. Am toată încrederea că echipa PSD Turda va reuși să aducă în fața turdenilor un nou fel de politică care să aducă o nouă speranță, o nouă șansă prin politici locale inteligente pentru ca Turda să poată renaște, să redevină comunitatea puternică pe care o cunoaștem”, a transmis Vasile Dîncu.

Comenteaza