Clujeanul Emanuel Ungureanu a câștigat un nou mandat de deputat. Nu la Cluj, ci la Buzău

Clujeanul Emanuel Ungureanu a câștigat un nou mandat de deputat. Nu la Cluj, ci la Buzău
| Foto: mediafax-foto-alexandru-dobre

Fostul membru al filialei USR Cluj, Emanuel Ungureanunu, nu a suportat umilința de a fi pe locul 5, neeligibil, pe lista clujeană, a negociat și a reușit să fie pe locul 1, eligibil, la Buzău, unde a şi obținut un mandat de deputat.

Ungureanu e deci la al doilea mandat de deputat și va continua lupta pentru rezolvarea problemelor din Sănătate. Acesta le-a transmis buzoienilor care l-au votat un mesaj după alegeri.

"Dragi buzoieni, prin votul dumneavoastră vă voi sluji ca deputat în următorii 4 ani. Promit să rămân și în al doilea mandat de deputat VOCEA bolnavilor care strigă după vindecare într-un sistem prea des indiferent, cinic și voi rămâne luptătorul neobosit împotriva corupției din sistemul sanitar.

Vreau să le mulțumesc frumos din suflet colegilor mei din Alianța USR PLUS Buzău care m-au adoptat și sprijinit, celor doi copreședinți Irinel Cîrstea și Moraru Mihai Razvan pentru curajul de a ne asuma împreună pentru Buzău un proiect comunitar în care să susținem construirea unui spital municipal nou în Buzău, programe de susținere la sate pentru educația copiilor săraci, construirea de cămine pentru vârstnici, legislație modernă în domeniul transplantului, creșterea finanțării spitalelor, ameliorarea infrastructurii în mediul rural.

Voi fi harnic și eficient, așa cum am fost și în primul mandat, am intrat in politică pentru a sluji oamenii în suferință cu toată energia și asta voi face. Vă mulțumesc frumos din inimă! Rămânem aproape!", scrie fostul deputat de Cluj, Emanuel Ungureanu pe pagina sa de socializare.
 

 
 
 

Comenteaza