Ciucă, întrebat dacă se teme că Bolojan și Boc vor prelua conducerea partidului în caz de eșec la europarlamentare

Ciucă, întrebat dacă se teme că Bolojan și Boc vor prelua conducerea partidului în caz de eșec la europarlamentare

PNL și PSD vor forma liste comune la elegerile europarlamentare, iar motivul ar fi acela de a face față valului partidelor extremiste care este în creștere în întreaga Europă.

Surse participante la ședința PNL au declarat pentru Digi24.ro că Ilie Bolojan a fost printre cei câțiva lideri liberali care s-au pronunțat împotriva listelor comune cu PSD. „Este o eroare să facem liste comune la europarlamentare”, ar fi declarat acesta.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacționat, miercuri seară, la afirmația lui Ilie Bolojan din ședința conducerii liberale, unde liderul din Bihor a spus că este „o eroare” decizia de a forma liste comune cu PSD pentru europarlamentare. „Este părerea dumnealui”, a fost replica lui Ciucă.

Întrebat dacă se teme ca, în eventualitatea unui eșec la europarlamentare, liberalii Ilie Bolojan și Emil Boc să preia conducerea partidului, fostul premier Nicolae Ciucă a afirmat: „Nu-mi este teamă de nimic”.

Decizia de a merge în alianță cu PSD contravine unei alte decizii, luate la finalul anului trecut la Sinaia, când liberalii au decis să candideze în alegeri separat.

Comenteaza