Cîțu, după consultările de la Cotroceni: „Nu avem o majoritate și nu am avansat o propunere de premier. În acest moment există o majoritate PSD-AUR-USR”

Cîțu, după consultările de la Cotroceni: „Nu avem o majoritate și nu am avansat o propunere de premier. În acest moment există o majoritate PSD-AUR-USR”
| Foto: digi24.ro

Premierul Florin Cîţu a spus luni, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că PNL a spus foarte clar că în acest moment nu are o majoritate şi nu poate avansa o propunere pentru postul de premier.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Am spus foarte clar că în acest moment nu avem majoritate şi nu am avansat o propunere de premier. I-am spus domnului preşedinte căm săptămâna trecută, s-a conturat o majoritate, votată, USR- AUR- PSD şi aceasta este majoritatea la care ne uităm în acest moment”, a declarat Cîţu, potrivit news.ro.

Preşedintele PNL a ţinut să spună că Guvernul îşi va face în continuate datoria şi va administra această perioadă dificilă prin care trece România. ”Vom folosi toată resursele pentru a ne asigura că efectele creşterii preţurilor la energie nu vor fi resimţite de populaţie”, a afirmat liderul liberalilor.

Florin Cîţu a spus că varianta cu care liberalii merg reprezintă o majoritate în jurul PNL. 

”În acest moment, există o majoritate votată în Parlament, USR-PSD-AUR. Eu nu cred că sunt atât de cinici încât să dea jos un Guvern fără să vină cu soluţii, există o majoritate votată şi testată. În acest moment nu avem majoritate, astăzi nu am avansat un nume de premier. Când vom avea majoritate, vom avansa un nume. Binenţeles că vom negocia. Toate opţiunile sunt pe masă, am spus dinainte de moţiune, vom face ce e mai bine pentru România şi pentru PNL”, a mai declarat Cîţu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza