Cioloș: USR PLUS va vota moțiunea PSD. Să scurtăm agonia lui Cîțu

Cioloș: USR PLUS va vota moțiunea PSD. Să scurtăm agonia lui Cîțu
| Foto: Digi24

Dacian Cioloș a declarat la un post de televiziune că formaţiunea USR PLUS va vota orice moțiune de cenzură pentru a demite guvernul lui Florin Cîțu, inclusiv cea a PSD-ului. 

Dacian Cioloș a declarat că USR PLUS e dispusă să voteze orice moțiune de cenzură pentru demiterea guvernului Cîțu, inclusiv una de la PSD.

„Votăm orice moțiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîțu, care este terminat ca premier. El se comportă ca și cum ar avea majoritate în Parlament, pune condiții. Îi reamintesc că nu a câștigat alegerile, care să-i permită să invită partide la guvernare.

(…) Noi vrem să rezolvăm problema asta cât mai repede. Problema putea fi rezolvată dacă PSD și PNL nu făceau acest joc în Parlament, în birourile permanente. S-au asociat pentru a amâna această moțiune. Problema putea fi rezolvată de câteva săptămâni. Totul s-a învârtit în ultimele săptămâni în jurul congresului PNL”, a spus co-președintele USR PLUS, la B1TV. 

Cioloș mai spune că Florin Cîțu „a dus campania de vaccinare în gard” și că „și-a cumpărat funcția (n. red. – de președinte) în partid cu PNDL-ul”.

„Există o posibilitate să nu votăm moțiunea. PNL să retragă sprijinul politic al lui Cîțu și să propună un premier care să formeze o coaliție și să aibă încrederea partenerilor”, a concluzionat Dacian Cioloș, citat de digi24.ro. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza