Ciolacu, la moţiunea de cenzură: „Florine, SUPERMAN, ai căzut în cap! Zboară acasă!”

Ciolacu, la moţiunea de cenzură: „Florine, SUPERMAN, ai căzut în cap! Zboară acasă!”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, la dezbaterea moțiunii de cenzură, despre Guvernul Cîțu că a minţit, a furat şi a distrus România.

Ciolacu l-a acuzat, marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură, pe premierul Florin Cîţu, că el şi a eşuat, că a jucat golf cu vieţile românilor, şi, sub patronajul lui Klaus Iohannis şi al PNL,”românii mor carbonizaţi în spitale”.

”Trebuie să plecaţi azi, pentru că nici măcar n-aţi început să guvernaţi. Nouă luni v-aţi bătut ca chiorii pentru şefia PNL. Şi astăzi aţi ajuns şef peste un hoit politic. PNL a ajuns să miroasă a PNŢCD. Dar asta e problema voastră! Problema noastră şi a românilor este că aţi distrus ţara în lupta voastră absurdă pentru ciolan! Echipa câştigătoare este de fapt echipa ucigătoare! Aţi jucat golf cu vieţile românilor! Sub patronajul lui Iohannis şi al PNL, românii mor carbonizaţi în spitale!”, a spus Marcel Ciolacu în discurs. 

Liderul social-democraților a mai arătat că, după 7 ani de mandat, ”şeful statului- Klaus Iohannis, ne spune relaxat că statul a eşuat!”

”Aşa este! În ”Guvernul meu” românii au ajuns să moară arşi în spitale! Nu o dată, nu de două ori, ci de 12 ori la rând! 12 tragedii şi zeci de oameni care au murit nevinovaţi din cauza incompetenţei voastre. Acest sistem patronat de PNL a omorât oameni nevinovaţi! Statul a eşuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care ar trebui să-i salveze! Românilor le este frică să mai meargă la spital! Aici aţi adus statul, domnilor Iohannis şi Cîţu! Guvernarea voastră a eşuat! Voi sunteţi reprezentanţii statului. Voi trebuia să aveţi grijă de români. Voi aţi eşuat! Tu – Florin Cîţu, ai eşuat BIG TIME!”, a declarat Ciolacu, potrivit news.ro.

Potrivit preşedintelui PSD, ”România EŞUATĂ este singurul proiect politic care va rămâne în urma guvernării PNL! În rest doar tristeţe şi dezolare!”

El s-a adresat lui Cîţu: ”Ce aţi făcut toată vara?! NIMIC!  V-aţi luptat cu Orban pe funcţii în loc să vă pregătiţi de pandemie!Aţi inaugurat fără ruşine valul 4 cu 5 mii de penelişti la Congresul vostru penibil! În frunte cu Iohannis, aţi sfidat toate regulile! Aţi încălcat legea şi bunul simţ. Iar acum mai aveţi tupeul să ne cereţi responsabilitate şi să băgaţi noi restricţii?! Cine vă mai crede, domnule Cîţu?!Aţi distrus campania de vaccinare. Iar acum îi faceţi pe români proşti că nu se vaccinează.

Dar testarea de ce aţi scos-o, domnule Ciţu?! Vă răzbunaţi pe români şi le încălcaţi toate drepturile fundamentale! Aţi scos România din Europa! Mergeţi pe stradă, domnule Cîţu! Vorbiţi cu oamenii. Acolo, printre claxoanele românilor nervoşi, o să vedeţi unde aţi dus această ţară. Toţi vă urăsc. Nimeni nu vă mai crede. Nu sunteţi fantastic. Nu sunteţi wow. Sunteţi doar total rupt de realitate şi de problemele oamenilor. Nu cu o sută de lei ca Ceauşescu o să vă salvaţi. Nu merge! Aţi ajuns cel mai detestat om din România! ACASĂ!”, a afirmat el. 

Preşedintele PSD a mai spus că ”acest Guvern a minţit, a furat şi a distrus România”. 

”Acest Guvern a împrumutat miliarde de euro, dar în continuare românii suferă de foame şi frig. Joaca de-a Dumnezeu a domnului Cîţu cu vieţile şi sănătatea românilor trebuie să înceteze astăzi! Mă uit la domnul Barna: aveţi şansa să vă spălaţi azi păcatele! Aveţi şansa să recunoaşteţi în faţa românilor că aţi fost părtaşi la acest dezastru. Aţi distrus România cot la cot cu PNL timp de 9 luni de zile! Dacă regretaţi cu adevărat, votaţi la vedere moţiunea de cenzură a PSD!”, a precizat Ciolacu. 

Ciolacu a mai spus că ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern iraţional şi iresponsabil”.

”Trebuie să salvăm România de un guvern care a devenit un pericol la adresa cetăţenilor săi. Acest Guvern trebuie să plece AZI! Moţiunea PSD va trece cu un scor istoric!  Florine, SUPERMAN, ai căzut în cap! Zboară acasă!”, a arătat Ciolacu în discurs. 

Comenteaza