Ciolacu ar vrea să continue alianța cu PNL și din 2024. Ce condiții pune liderul PSD

Ciolacu ar vrea să continue alianța cu PNL și din 2024. Ce condiții pune liderul PSD
| Foto: stirileprotv.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere liberalilor să decidă dacă vor coaliţie şi la nivel local: „Şi din 2024 putem continua acest format de coaliţie, dar trebuie să ne hotărâm”.

„Partenerii noştri trebuie să-şi asume: ori şi-l asumă pe Nicuşor Dan, care a fost candidatul susţinut de PNL şi actuala majoritate cu USR, ori încercăm să menţinem o coaliţie care a funcţionat (...) Eu, sincer, le transmit acum şi partenerilor noştri, consider că şi din 2024 putem continua acest format de coaliţie, dar trebuie să ne hotărâm”, a declarat Marcel Ciolacu.

Social-democratul le cere liderilor liberali să spună dacă vor să constinuie o „coaliţie în adevăratul sens atât local, cât şi central pentru a răspunde aşteptărilor românilor şi pentru a răspunde provocărilor prin care trece nu nunmai România, ci întreaga Europă”.

„Trebuie să vedem. Dacă dorim să avem un proiect de ţară în viitor, atunci trebuie să ieşim în faţa românilor şi să ne asumăm acest lucru”, a conchis Ciolacu.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza