Ciolacu: 99,9% nu cred că voi candida la funcţia de preşedinte / Ce a spus despre Mircea Geoană

Ciolacu: 99,9% nu cred că voi candida la funcţia de preşedinte / Ce a spus despre Mircea Geoană
| Foto: romaniatv.net

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că în acest moment nu ia în calcul o candidatură a sa la funcţia de preşedinte al României. 

Liderul social-democrat a susţinut că ”în acest moment” nu a luat o decizie privind o eventuală candidatură a sa la funcţia de preşedinte al României. 
 
”Dacă mâine sunt alegerile, eu nu sunt... eu nu m-aş înfinge, sau nu aş accepta, în acest moment, să candidez. Pentru că prima provocare pe care o am ar fi cea de prim ministru, pe urmă mai vedem. (...) 99,9% nu cred că voi candida la funcţia de preşedinte”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.
 
Întrebat dacă ar susţine o candidatură a lui Mircea Geoană cu susţinerea PSD pentru funcţia supremă în stat, social-democratul a spus că i-ar fi greu să accepte acest lucru, dar decizia nu este a sa. 
 
”Este un potenţial candidat. Mi-este foarte greu să accept pe cineva care a plecat din PSD şi şi-a creat un partid, dar nu exclud acest lucru şi nu eu decid”, a explicat Ciolacu, arătând că decizia în acest sens aparţine celor din teritoriu.

Comenteaza