Cinci vânzători din piață sunt de etnie maghiară, spune Apostu. Primarul anunță că luni se va consulta cu UDMR

Cinci vânzători din piață sunt de etnie maghiară, spune Apostu. Primarul anunță că luni se va consulta cu UDMR
Primarul Sorin Apostu a vizitat sâmbătă piața volantă și a vorbit despre anunțul UDMR, privind ruperea relațiilor cu PDL la Cluj.

Primarul Sorin Apostu, care este şi preşedintele PDL Cluj-Napoca, a declarat, sâmbătă, după ce a vizitat piaţa volantă din Piaţa Unirii, că aceasta nu a fost făcută pentru vreun partid politic.

"Avem 28 de producători agricoli în piaţă, din care cinci sunt de etnie maghiară. Acest lucru dovedeşte că această piaţă volantă nu este făcută pentru un partid politic, ci pentru cetăţeni care cumpără şi pentru producători care au unde să vândă direct. E timpul să arătăm un respect pentru cei care ne votează şi să lăsăm deoparte orgoliile politice şi luptele din interiorul partidelor. Sunt unele probleme cu UDMR, dar eu sunt deschis să negociez şi alte locaţii în Cluj-Napoca pentru a crea astfel de pieţe. Ne vom întâlni mai calmi şi să discutăm. Sunt sigur că se vor găsi soluţii", a spus Apostu, pentru mediafax.ro.

Întrebat de ce nu a consultat UDMR Cluj în legătură cu piaţa volantă, Apostu a răspuns că nu i-a consultat pe colegii maghiari nici când a fost la Bruxelles pentru proiectele europene ale oraşului.

"În general, populaţia a votat un primar care să gândească ce este mai bine pentru oraş. Dar, de luni, trecem şi la consultări cu UDMR, să propună şi alte locaţii pentru piaţa volantă", a precizat primarul Clujului.

 

Comenteaza