Ce spune Ciolacu despre o eventuală alianță politică PSD-PNL

Ce spune Ciolacu despre o eventuală alianță politică PSD-PNL
| Foto: europafm.ro

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că PSD şi PNL vor lua o decizie referitoare la o eventuală alianţă politică pentru alegerile parlamentare după data de 10 iunie.

El a fost întrebat dacă o alianţă PSD - PNL după alegerile din iunie ar include şi un candidat comun la prezidenţiale având în vedere că sunt lideri liberali care spun că Nicolae Ciucă va fi obligat să candideze şi sigur va câştiga.

"Tocmai de aceea, haideţi să ajungem pe data de 10 iunie. Lucru pe care l-am spus şi eu şi domnul preşedinte al PNL, că vom face o coaliţie după data de 10 iunie, să vedem votul românilor pe data de 9 iunie şi o să luăm o hotărâre dacă facem o alianţă politică de această dată", a afirmat Ciolacu, la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

În altă ordine de idei, liderul social-democraţilor a explicat că, în judeţele cu populaţie preponderent maghiară, PSD şi PNL au desemnat deja candidaţi la alegerile locale, dar cele două partide nu au decis în ceea ce priveşte candidaturi comune. 

Comenteaza