Video Ce au în comun sushi şi politica? Candidatul ALDE şi-a prezentat într-un mod inedit planurile pentru Primăria Cluj-Napoca

Ce au în comun sushi şi politica? Candidatul ALDE şi-a prezentat într-un mod inedit planurile pentru Primăria Cluj-Napoca

Fostul concurent la emisiunea culinară „Masterchef”, Paul Siserman, este candidatul ALDE pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Acesta a spus că vrea să facă o analogie între sushi și politică, deoarece sunt asemănătoare dintr-un punct de vedere.

„Din exterior se vede că este foarte ușor să faci acest fel de mâncare, și că așa e și cu politica. Lumea zice că toată lumea știe să o facă, dar nu este chiar atât de simplu. Am decis să candidez la Primăria Cluj-Napoca pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut.

Sunt nou în politică, dar știu că se poate și se va putea mai mult, atâta timp cât ne dorim asta. Am văzut că echipa actuală de la Primărie are o viziune bună, dar o viziune pe termen scurt. Cel mai important exemplu este Aeroportul din Cluj-Napoca, care are o mare problemă pentru că oprește dezvoltarea pe verticală a Clujului”, a declarat candidatul ALDE pentru Primăria Cluj-Napoca, Paul Siserman.

Siserman a precizat că este mai ușor să faci sushi, decât politică.

„Cred că fiecare dintre noi are de-a face cu politica. În momentul în care ai simț civic, ai și responsabilități, nu numai drepturi. Trebuie să te implici direct în viața socială a orașului, indiferent că faci sau nu politică activă sau că faci parte dintr-un partid.

În afară de două partide, PNL și PSD, absolut toate partidele care sunt pe piața politică din Cluj-Napoca mi-au trimis mesaje sau m-au chemat la discuții și mi-au propus să fac parte din partidele lor pentru a accede la funcția de primar sau de consilier local”, a afirmat candidatul ALDE.

Acesta a adăugat că, ALDE a fost singurul partid care i-a acceptat condițile. El a mai precizat că meseria sa este de bucătar, dar ocupația este de antreprenor și că, în ultimii ani de antreprenoriat, una dintre firmele sale s-a clasat pe locul doi în județul Cluj la profitabilitate, în domeniul lui de activitate.

Candidatul ALDE a participat în anul 2014 la emisiunea culinară „Masterchef”. De profesie bucătar, acesta deține un restaurant cu specific japonez în Cluj-Napoca.

Comenteaza