Video Care este strategia de campanie a liberalilor clujeni pentru alegerile din iunie: „Știm bine ce avem de făcut și suntem extrem de motivați”

Care este strategia de campanie a liberalilor clujeni pentru alegerile din iunie: „Știm bine ce avem de făcut și suntem extrem de motivați”
| Foto: Facebook.com/Maria Forna

Alegerile locale și europarlamentare vor fi organizate exact peste două luni de zile, în 9 iunie 2024. Pregătirile în cadrul partidelor politice sunt în toi pentru ca totul să iasă așa cum și-au propus.

Consilier județean din partea PNL Cluj și șefa Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Cluj, Maria Forna, a explicat, la ZIUA LIVE, care va fi strategia liberalilor clujeni pentru primele rânduri de alegeri din acest an.

Noi am făcut campanie încă din prima zi a alegerilor locale din 2020. Discutăm despre realizări, despre ce ne dorim în mandatul viitor, discutăm punctual despre persoane, ș.a.m.d.. Vom duce o campanie decentă, de bun simț, așa cum am făcut și până acum. Lăsăm contracandidații să-și urmeze strategia politică. Noi ne dorim o campanie bazată pe idei și proiecte, nu pe alte elemente.

Cred că este un semn de respect pentru cetățeni. Trebuie să avem maturitatea politică să venim așa în fața oamenilor, care oricum sunt împovărați de problemele de zi cu zi. Cred că nu are rost să venim, ca politicieni, să ne spălăm rufele în public. Clujenii doresc să venim cu idei și cu soluții, să lăsăm cearta și disputele deoparte. 

Alegerile din 9 iunie sunt primele din ultimii patru ani. Sunt foarte importante. Focusul tuturor partidelor este de a-și mobiliza cât mai mult resursa internă, dar și cetățenii. Motoarele organizației noastre sunt turate la maximum. Suntem și o organizație care tot timpul ne-am clasat în top 3 la nivel național. Și așteptările de la nivel național sunt foarte mari. Noi suntem extrem de mobilizați.

Știm ce avem de făcut, nu suntem la prima campanie electorală. Am avut, de-a lungul timpului, bătălii mult mai dificile. Bineînțeles că tratăm fiecare scrutin în cel mai serios mod. Ne concentrăm pe strategia internă, pe candidații noștri, care să fie ireproșabili. Avem 5.000 de membri care sunt extrem de activi. Suntem în stradă să strângem semnături, ceea ce este foarte important”, a declarat, la ZIUA LIVE, Maria Forna.

Comenteaza