Candidează George Simion la primăria Cluj-Napoca? Răspunsul dat de liderul AUR

Candidează George Simion la primăria Cluj-Napoca? Răspunsul dat de liderul AUR
| Foto: ZIUA de CLUJ

Informația conform căreia președintele AUR ar fi tentat să candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca s-a tot vehiculat, în spațiul online, în ultima perioadă.

George Simion a susținut, miercuri, o conferință de presă la sediul AUR Cluj. Astfel, acesta a răspuns și întrebării referitoare la candidatura pentru funcția de edil al orașului de pe Someș.

Sunt prezent cu mare drag la Cluj. Sunt din ce în ce mai prezent la Cluj-Napoca și în județul Cluj. Îmi doresc să iau parte activ la viața socială și politică de aici. Eu pot să zic că îmi este foarte drag Clujul și voi veni din ce în ce mai mult aici, pentru că nu există opoziție. Nu o să refuz nicio bătălie locală. Cu siguranță, nu sunt eu, nici pe departe, cel mai potrivit ca să-i fac opoziție politică și să-l contracandidez pe domnul Emil Boc. Sper din suflet să găsesc acea persoană. Vizăm 7-9 locuri la Consiliul Local Cluj-Napoca

Legat de o candidatură la Consiliul Județean, am spus și pot spune că este județul meu, al nostru. Este un județ al unor inimi românești care și-au adus contribuția enorm la istoria României. O să mă vedeți pe stradă, în campanie. Nu vizez o candidatură la nivelul alegerilor locale. Vreau să-i cunosc și mai mult pe clujeni. Nu știu încă dacă voi candida la prezidențiale. Vom anunța după alegerile europarlamentare”, a declarat liderul Alianței pentru Unirea Românilor. 

Simion a mai spus că își dorește ca AUR să câștige alegerile „la Turda, la Dej, la Gherla, la Câmpia Turzii, peste tot. Pregătim candidați care să se bată pentru primul loc. O să merg acolo și o să susțin candidații AUR”.

Comenteaza