Candidatul PRO România la Primăria Florești își cheamă competitorii la dezbateri electorale publice: „În orice emisiune și cu orice moderator”

Candidatul PRO România la Primăria Florești își cheamă competitorii la dezbateri electorale publice: „În orice emisiune și cu orice moderator”

Radu Fărcaș, candidatul PRO România la fotoliul de primar al comunei Florești, lansează o provocare pentru ceilalți contracandidați și îi invită la dezbateri electorale publice.

„Lansez domnului Horia Șulea, actualul primar al comunei Florești, precum și celorlalți competitori din cursa electorală, invitația de a participa la o dezbatere publică. La dezbatere propun sa analizăm stadiul realizării Strategiei de dezvoltare pentru Floresti 2014-2020, precum si proiectele de viitor pentru comuna Florești.

Sunt convins că domnul Primar Horia Șulea va da dovadă de onoare și curaj și va accepta invitația la un dialog deschis pe subiectele de interes ale floreștenilor”, a anunțat candidatul PRO România la Primăria Florești, Radu Fărcaș.

Acesta a mai precizat că este de acord ca dezbaterea să aibă loc în orice emisiune și cu orice moderator.

Demersul lui Fărcaș este susținut și de către liderii PRO România Cluj.

„Campaniile electorale au rolul de a le oferi candidaților șansa de a dezbate idei și proiecte, nu sunt pentru a arunca lozinci electorale și pentru a face PR pe Facebook, de aceea avem încredere că măcar pe ultima sută de metri o astfel de dezbatere va fi posibilă”, au afirmat aceștia, conform unui comunicat de presă al partidului.

Comenteaza