Cadou pentru ministrul Muncii de la un bătrânel. A primit o ciocolată pentru că i-a ascultat nemulțumirile legate de pensie

Cadou pentru ministrul Muncii de la un bătrânel. A primit o ciocolată pentru că i-a ascultat nemulțumirile legate de pensie
| Foto: agerpres

Ministrul Muncii, Raluca Turcan a avut parte de o surpriză, vineri, după ce un pensionar în vârstă de 77 de ani din Botoşani i-a oferit o ciocolată ca semn de mulţumire pentru că aceasta i-a ascultat nemulţumirile referitoare la recalcularea pensiei sale.

La finalul discuţiei, bătrânul a scos din buzunar o ciocolată şi i-a oferit-o Ralucăi Turcan. Surprinsă de gest, ministrul Muncii a vrut să îi restituie ciocolata, însă pensionarul a refuzat să o primească înapoi, relatează Agerpres.

Bărbatul a aşteptat-o pe ministrul Turcan în faţa Instituţiei Prefectului pentru a-i prezenta situaţia sa socială şi pentru a-i cere sprijinul în vederea reevaluării indemnizaţiei sale de persoană cu handicap. El vorbea cu ajutorul unui laringofon, dispozitiv medical utilizat de pacienţii care au avut operaţii de îndepărtare a corzilor vocale.

„Vă mulţumesc foarte mult că m-aţi ascultat. Credeam că nu o să vă opriţi să vorbiţi cu mine", a spus Ioan Viorel Ungureanu, căruia i-au dat lacrimile în timp ce îi expunea ministrului problemele sale.

Ministrul Muncii a făcut copii după documentele prezentate de pensionar şi a promis să se implice în rezolvarea problemei acestuia. Bătrânul beneficiază de o pensie de stat de 1.900 de lei şi de o indemnizaţie de persoană cu handicap de 300 de lei.

Comenteaza