Buda: "Dezastru pentru România! Ministrul incompetent '0 km de autostradă', revine la Transporturi"

Buda: "Dezastru pentru România! Ministrul incompetent '0 km de autostradă', revine la Transporturi"
Daniel Buda, europarlamentar PPE | Foto: © European Union - Source: EP

Europarlamentarul clujean, Daniel Buda, spune că actualul guvern PSD-ALDE "are probleme grave cu resursa umană" din moment ce l-a propus, din nou, pe Răzvan Cuc la conducerea Ministerului Transporturilor.

"Coaliția PSD-ALDE are probleme grave cu resursa umană. Altfel, nu putem înțelege de ce Liviu Dragnea a propus din nou la ministerul Transporturilor o persoană care nu a fost în stare să își treacă nici măcar 1 km de autostradă în palmaresul de ministru", spune preşedintele PNL Cluj.

Europarlamentarul este de părere că deputatul PSD, Răzvan Cuc, este "în mod evident expresia incompetenței Guvernului PSD-ALDE și unul dintre responsabilii blocajului dezvoltării infrastructurii de transport din România" şi spune că reconfirmarea lui Cuc oglindeşte incapacitatea administrativă a lui Liviu Dragnea și a actualului Guvern, "un Guvern fără viziune, preocupat doar de măsuri populiste, lăsând infrastructura de transport în voia sorții". 

"Probabil, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc este hotărât ca și în acest mandat să își respecte promisiunea făcută în luna ianuarie 2017, în cadrul audierilor din Parlament, când a declarat faptul că: “Nu promit niciun kilometru de autostradă!”, adaugă politicianul clujean şi reclamă faptul că Dragnea, Dăncilă sau Tăriceanu nu fac nimic pentru dezvoltarea infrastructurii din România.

"Ba mai mult, Guvernul incompetent obligă românii să circule pe drumuri vechi, petecite sau, mai rău, din pământ, îndepărtând în acest fel investitorii din țară și arătând, încă o dată, că nu suntem în stare să punem accent pe adevăratele proiecte de interes național care se pot realiza inclusiv cu ajutorul fondurilor europene. Bulgaria sau Ungaria sunt doar două exemple de state ale UE care an de an inaugurează sute de km de autostradă realizate prin fonduri europene însă Guvernul PSD-ALDE se scaldă în incompetență și tăie panglici la câțiva metri de autostradă care se surpă imediat după inaugurare", precizeaz europarlamentarul. 

"Rușine, Liviu Dragnea, pentru că propovăduiești la nesfârșit incompetența și interesele personale!", transmite Buda.

 

 

Comenteaza