Foto Bruno Roschnafsky și Carmen Amariei s-au înscris în PSD, filiala Cluj

Doi mari sportivi ai României au devenit colegi de partid și camarazi: Bruno Roschnafsky și Carmen Amariei. Fostul baschetbalist și fosta handbalistă au aderat la Partidul Social Democrat, filiala Cluj.

”Doi gladiatori în PSD. Astăzi am avut bucuria să-i întâlnesc pe doi mari sportivi ai Romaniei care au devenit colegi de partid și camarazi: Bruno Roschnafsky si Carmen Amariei. Ne-au impresionat cu mărturia lor despre nevoia unei strategii naționale pentru sport și dorința lor de a schimba reguli, regulamente și legislație.

Dintr-o bogată experiență si peste 10 ani petrecuți în strainătate fiecare a facut o pledoarie pentru sanatate si educatie prin sport. Au mai spus însă un lucru care m-a șocat și m-a pus pe gânduri: majoritatea politicienilor care s-au ocupat de sport sau management sportiv au fost practicanți de sporturi individuale, nu de sporturi colective.

Trebuie schimbată regula aceasta, zicea Bruno și cred că are dreptate. Politica de stânga este tot un sport de echipă! La PSD ne-au venit doi căpitani cu care putem merge la câștig. Bruno și Carmen vă vom fi buni coechipieri”, a anunțat Vasile Dîncu, Ministrul Apărării și Președintele Consiliului Național al PSD. 

”Clujul are nevoie de implementarea unor politici sociale sustenabile! Iar pentru a oferi asta am adunat în rândurile partidului specialiști din diverse domenii de activitate ce cred în proiectul PSD Cluj.

Specialiști care, în cadrul departamentelor PSD elaborează studii, strategii și programe specializate pe domenii de activitate pentru redresarea și bunăstarea comunității. Departamentele reprezintă laboratoarele de idei, de gândire a unui partid, tocmai de aceea funcționalitatea acestora este esențială”, a transmis PSD Cluj la întâlnirea președintelui Consiliului Național al PSD cu reprezentanții partidului de la filiala Cluj. 

Comenteaza