Bogdan Pivariu și-a depus candidatura pentru Primăria Florești. „Nu mai putem să fim doar dormitorul Clujului”

Bogdan Pivariu și-a depus candidatura pentru Primăria Florești. „Nu mai putem să fim doar dormitorul Clujului”
| Foto: Facebook/bogdannicolaepivariu

Bogdan Pivariu, viceprimarul comunei Florești, și-a depus, sâmbătă, candidatura din partea Partidului Național Liberal la funcția de primar al celei mai mari comune din țară.

„Propun alegătorilor un program politic bazat pe o viziune urbanistică modernă, axat pe problemele concrete ale comunei care a cunoscut o dezvoltare explozivă în ultimii ani. Populația Floreștiului a crescut de cinci ori în ultimii ani.

Nu mai putem să fim doar «Dormitorul Clujului». Avem nevoie un plan urbanistic conceput atent, cu ochii pe viitor. Prin el, primăria trebuie să catalizeze energiile private remarcabile care au dus la creșterea comunei, până în prezent”, a afirmat candidatul PNL pentru fotoliul de primar al comunei Florești, Bogdan Pivariu, prin intermediul unui comunicat de presă.

Pivariu a mulțumit Partidului Național Liberal pentru onoarea oportunitatea de a candida la Primăria comunei Florești.

Prezent la eveniment, Adrian Oros, ministrul Agriculturii și dezvoltării rurale, a spus că îl cunoaște pe candidatul PNL la primăria Florești de foarte mult timp și că acesta nu i-a înșelat niciodată așteptările ci, „dimpotrivă, le-a depășit cu mult”.

„O comună aparte, care se dezvoltă într-un ritm mult mai mare decât alte zone ale țării. Și mă refer aici la soluțiile inovatoare pe care Pivariu le are pentru o localitate ca Florești. O localitate dinamică, care se uită spre viitor și care vrea soluții de viitor.

În opinia mea, Bogdan Pivariu reprezintă viitorul Floreștiului. El va avea toată susținerea mea, ca om politic liberal, va avea susținerea mea și a Guvernului liberal, în următorii patru ani, astfel ca împreună cu echipa lui să schimbe mult în bine fața Floreștiului”, a precizat Oros.

La depunerea candidaturii s-a aflat și europarlamentarul PNL, Daniel Buda, președintele PNL Cluj, care a declarat: „Floreștenii trebuie să își aleagă, până la urmă, viitorul și calea pe care vor s-o urmeze în următorii patru ani de zile.

Bogdan Pivariu este garanția unui parcurs așa cum are nevoie Floreștiul, deoarece cu siguranță acest parteneriat pe care îl face cu domnul Emil Boc, cu domnul Alin Tișe, cu Bruxelles-ul, așa cum a spus în mod corect domnia sa, reprezintă garanția unei vieți mai bune pentru floreșteni”, a adăugat Daniel Buda.

Bogdan Pivariu are 35 de ani și este doctor în medicină veterinară. A intrat în politică în 2009, ca membru al Partidului Național Liberal.

Comenteaza