Boc lăudat de un primar de la PSD: „Suntem în partide diferite, ce să-i faci?! Politica încurcă”

Boc lăudat de un primar de la PSD: „Suntem în partide diferite, ce să-i faci?! Politica încurcă”
| Foto: ctnews.ro

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, membru al Partidului Social Democrat, îl laudă pe Emil Boc pentru ce realizează în Cluj-Napoca și pentru că a reușit să asigure elevilor tablete și internet pentru începerea noului an școlar.

„Domnul primar Emil Boc a luat-o puțin înainte prin achiziția făcută. Prin dialog, găsim cele mai bune formule. Mi-ar plăcea să am la Constanța același dialog interinstituțional pe care-l are Boc, suntem în partide diferite, ce să-i faci?! Politica încurcă, nu ne ajută foarte mult nici momentul electoral”, a spus Decebal Făgădău, într-o intervenție la Digi 24 pe tema începerii noului an școlar, potrivit republica.ro.

Edilul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, că primăria clujeană a alocat 3 milioane de euro pentru începerea anului școlar în municipiu, în septembrie, în sistem hibrid – și la școală și în online, în cazul în care situația epidemiologică o va permite.

Totodată, Emil Boc, a precizat că primăria este pregătită să pună la dispoziție câteva spații alternative pentru desfășurarea cursurilor, atât în curțile școlilor, cât și în alte locuri, dar totul depinde de cum va arăta situatia epidemiologică. Primarul a menționat că este vorba de „unități mobile, dotate cu toate facilitățile, astfel încât să aibă și căldura asigurată și infrastructura necesară”.

Comenteaza