Boc: E momentul ca această coaliție să nu se transforme într-un concurs de frumusețe, ci să vină cu măsuri care să rezovle problemele oamenilor

Boc: E momentul ca această coaliție să nu se transforme într-un concurs de frumusețe, ci să vină cu măsuri care să rezovle problemele oamenilor

Primarul Emil Boc cere Guvernului să vină acum cu măsuri problema facturilor și a creșterii prețurilor, să lucreze "proactiv, nu pompieristic".

"Sper ca Guvernul să aibă înțelepciunea și maturitatea necesară să discute ce se întâmplă din aprilie încolo. Ok – discută ce se întâmplă până în februarie, martie, dar ce se întâmplă din aprilie, când nu avem încă soluții? Toată lumea așteaptă să vadă în ce direcție o iau prețurile, cum evoluează criza asta a gazului, a electricității. Nu trebuie să așteptăm ca lucrurile să se întâmple. Trebuie să lucrăm proactiv, nu pompieristic! Să stingem ca pompierii după ce focul a apărut.... Spun asta pentru că văd oameni mulți cu care mă întâlnesc pe stradă apăsați, îngrijorați, timorați de prețuri, de facturi", a spus Emil Boc, vineri, la ZIUA LIVE, referitor la problema facturilor.

Edilul Clujului spune că acum este momentul ca această coaliție să vină cu măsuri care să rezolve problemele oamenilor.

"Avem o conducere aleasă la Congres și trebuie să livrăm acum rezultate pentru populație. Dacă acum nu reușim să luăm acele măsuri care să facă viața românilor mai bună, acum când suntem cu doi ani înainte de alegerile generale din 2024, să nu ne așteptăm ca în anii următori să facem măsuri mai bune. Acum este momentul ca această coaliție care are o majoritate consistentă în Parlament să nu se transforme într-un așa zis concurs de frumusețe, ci într-un concurs de eficiență, cu măsuri care să rezolve problemele oamenilor. Problemele sunt multe: creșterea prețurilor, a facturilor, dar și altele", a adăugat primarul.

Comenteaza