Boc, despre demersul de suspendare a lui Băsescu: Numai oamenii politici iresponsabili au astfel de idei

Boc, despre demersul de suspendare a lui Băsescu: Numai oamenii politici iresponsabili au astfel de idei
Emil Boc a criticat dur demersul lui Călin Popescu Tăriceanu cu privire la suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu şi a subliniat faptul că numai politicienii "iresponsabili" fac astfel de propuneri.

Cu privire la demersul lansat de Călin Popescu Tăriceanu de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, Emil Boc menţionează că în România trebuie să fie "mai mulţi oameni normali decât alţii care se gândesc numai la interese electorale şi mărunte". Fostul premier s-a arătat nemulţumit de ideile lui Tăriceanu.

"Mă străduiesc cu greu să nu folosesc cuvinte grele sau epitete care să denote o asemenea nebunie. Numai oameni politici iresponsabili, care nu au nimic în comun cu interesele acestei ţări, cu stabilitatea politică, cu dimensiunea de securitate a României, pot face asemenea propuneri. Sper că raţiunea va învinge şi toate aceste propuneri, care sunt doar cu menirea de a potenţa un anumit candidat, precum Tăriceanu, în campania electorală, de a ieşi în faţă cu o propunere, fără să se uite că joacă România la ruleta rusească, nu vor avea câştig. În ţara asta trebuie să fie mai mulţi oameni normali decât alţii care se gândesc numai la interese electorale şi mărunte", a menţionat primarul Emil Boc.

Comenteaza