Boc aşteaptă "înţelepciune şi echilibru" în scandalul pieţelor volante de legume care au dinamitat Coaliţia în Cluj

Boc aşteaptă
Premierul Emil Boc, care este şi liderul PDL, aşteaptă "înţelepciune şi echilibru" din partea PDL şi UDMR în scandalul pieţelor volante cu legume organizate în centrul Clujului şi denunţate de UDMR ca fiind "ultima picătură" în relaţia cu PDL, cu care a rupt, pe plan local, protocolul de colaborare impus la nivel naţional.


">

"Eu cred că cei de la nivelul municipiului Cluj-Napoca vor avea înţelepciune şi echilibrul necesar să găsească soluţii, pentru că întotdeauna cu echilibru şi înţelegere se găsesc soluţii la problemele cu care o comunitate se confruntă. Am încredere în cei de la Cluj", a declarat Boc, astăzi. Acesta a subliniat că situaţia va fi discutată în şedinţa de luni a coaliţiei de Guvernare, dar numai "dacă va fi nevoie".

Amintim, liderul UDMR Cluj, Mate Levente, a declarat sâmbătă dimineaţa, după deschiderea pieţei volante din centrul Clujului, că aceasta este "ultima picătură" în relaţia cu PDL, după amplasarea unei plăcuţe în faţa soclului statuii lui Matei Corvin, amplasată tot în piaţa Unirii.

Boc a arătat că, dacă va fi nevoie, situaţia va fi discutată şi în şedinţa de luni a coaliţiei, dar că el crede că problema va fi rezolvată la nivel local.

UDMR a rupt, sâmbătă, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca, după ce Primăria a deschis o piaţă volantă pentru producătorii agricoli în centrul oraşului, situaţia urmând să fie discutată, luni, în şedinţa de la Bucureşti a coaliţiei de guvernare.

 

Comenteaza