Băsescu: Unii politicieni populişti au început să se pregătească de campania electorală

Băsescu: Unii politicieni populişti au început să se pregătească de campania electorală
Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi după întrevederea cu membrii delegaţiei comune FMI, CE şi BM, că "unii politicieni populişti" au început să se pregătească de campanie, afirmând că mesajul său este că " România trebuie să rămână serioasă".

"nii politicieni populişti au începută să se pregătească de campanie. Nu, România trebuie să rămână serioasă. Acesta este mesajul meu către dumneavoastră şi aşa va rămâne şi fără nicio promisiune care nu poate fi acoperită, precum în 2008, când a fost generat dezastrul şi românii au suferit în 2009 şi 2010", a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a primit, la Palatul Cotroceni, delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale.

Misiunea comună a FMI, CE şi BM se află la Bucureşti pentru a doua evaluare a acordului stand-by de tip preventiv şi a modului în care au fost îndeplinite ţintele stabilite pentru prima jumătate a acestui an.

Rezultatele evaluării vor fi prezentate mâine, într-o conferinţă de presă, de către oficialii FMI, Băncii Mondiale şi cei ai Comisiei Europene.

 

Comenteaza