AUR și-a stabilit candidatul pentru primăria Cluj-Napoca. Nu este George Simion

AUR și-a stabilit candidatul pentru primăria Cluj-Napoca. Nu este George Simion

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca nu este liderul partidului, George Simion, așa cum se vehicula în spațiul public în urmă cu câteva luni de zile.

Așadar, după o serie de negocieri și discuții în cadrul filialei județene, AUR va merge la primăria Cluj-Napoca pe mâna lui Călin Cozma. Informația a fost confirmată, pentru ZIUA de CLUJ, de către deputatul AUR Cluj, Ilie-Alin Coleșa.

Da, informația este adevărată. Călin Cozma va fi candidatul AUR pentru primăria Cluj-Napoca. Dumnealui a candidat ca și independent la alegerile locale din 2020 pentru Consiliul Local. A fost singurul candidat independent la CL Cluj-Napoca din ultimii mulți ani. A obținut un scor destul de bun atunci. El este membru de partid de câteva luni de zile. S-a înscris în partid de anul trecut și participă de ceva vreme la acțiunile partidului. 

Scopul și așteptările noastre sunt câștigarea primăriei - schimbarea lui Emil Boc de la Primăria Cluj-Napoca. Legat de candidatura mea pentru Consiliul Local, de a deschide lista AUR, încă nu este nimic sigur. Este posibil, dar nu s-a luat o decizie în acest sens până în acest moment”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Alin Coleșa.

AUR și-a stabilit candidatul pentru primăria Cluj-Napoca. Nu este George Simion

Sursă foto: Apuseni.info

Călin Cozma este președintele executiv al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității și un important om de afaceri din Cluj-Napoca. El este absolvent al Academiei de muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Călin Cozma se descria, la alegerile din 2020, ca fiind „artist liric, antreprenor, fost jurnalist, dar în primul rând clujean”.

Comenteaza