Anunțul lui Dan Barna. Va candida pentru a fi unicul președinte al USR-PLUS

Anunțul lui Dan Barna. Va candida pentru a fi unicul președinte al USR-PLUS
| Foto: digi24.ro

Vicepremierul Dan Barna spune că va candida pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS la congresul din luna septembrie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Este un proiect la care am muncit foarte mult timp şi doresc să duc mai departe acest proiect USR PLUS”, spune Dan Barna, întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului rezultat din fuziunea între USR şi PLUS, relatează Mediafax.

Alegerile interne vor fi organizate în toată ţara la nivelul filialelor judeţene până la începutul lunii iulie, iar congresul naţional va avea loc în luna septembrie.

„Atmosfera e una foarte bună. Faptul că în Vinerea Mare a decis validarea fuziunii... În momentul de faţă suntem un singur partid. Practic această fuziune, care a durat aproape doi ani, a ajuns la un rezultat şi sunt foarte încântat la nivel personal că un proiect în care am crezut şi care nu a fost simplu, pentru că au fost de-a lungul timpului mulţi oameni care au încercat să bage beţe prin gard, am reuşit să avem acest efort finalizat. Suntem foarte optimişti despre evoluţia pe termen lung a organizaţiei”, a mai spus Dan Barna.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza