Alternativa Dreaptă: "Respingem orice încercare de a diviza țara în entități autonome"

Alternativa Dreaptă: "Respingem orice încercare de a diviza țara în entități autonome"

Partidul Alternativa Dreaptă își exprimă profundul dezacord față de recentele proiecte de lege care promovează autonomia pentru așa-zisului Ținut Secuiesc și consideră aceste inițiative drept atacuri directe la unitatea și suveranitatea României.

"Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor aflați în campanie electorală și dorind să pozeze în mari oameni de stat, manifestă de fapt o iresponsabilitate gravă în ceea ce privește integritatea teritorială a țării noastre. În loc să promoveze coeziunea națională, acești politicieni aleg să deschidă calea către fragmentarea și divizarea României.

Noi, Alternativa Dreaptă considerăm că aceste proiecte de autonomie a unor regiuni de pe teritoriul țării noastre sunt neconstituționale și subminează principiile fundamentale ale statului român. Susținem fără echivoc integritatea teritorială a României și respingem orice încercare de a diviza țara în entități autonome.

Îndemnăm toți deputații din România să respingă aceste proiecte de lege care pun în pericol coeziunea națională și să se concentreze asupra soluțiilor care să aducă beneficii întregii țări. În aceste momente critice, avem nevoie de lideri care să promoveze unitatea și să consolideze suveranitatea României", au transmis reprezentanții Alternativa Dreaptă.

Comenteaza