Alin Tișe mătură pe jos cu miniștrii incompetenți: „Unii sunt foarte proști” / „Să meargă acasă, să vorbească în baie”

Alin Tișe mătură pe jos cu miniștrii incompetenți: „Unii sunt foarte proști” / „Să meargă acasă, să vorbească în baie”

Președintele Consiliului Județean Cluj are un discurs foarte dur la adresa unor miniștrii pe care îi acuză de incompetență și de lipsă de pregătire.

Liderul forului administrativ județean a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre personalul medical și salarizarea de la viitorul Spital Pediatric Monobloc din Cluj, care ține de responsabilitatea ministerului Sănătății, precizând ca va trebui să aibă o discuție cu ministrul, dar nu se știe cine va fi atunci, la modul cum se schimbă aceștia în România.

„Nu este neapărat rău că se mai schimbă miniștrii. Ar mai putea fi schimbați și alții, pentru că unii sunt foarte proști. Nu aceasta este problema: faptul că sunt schimbați. Până la urma se schimbă miniștrii și Guvernele și în alte țări. Contează ca cel care e acolo să-și facă treaba, și când nu mai e capabil, să plece. Problema este că nu reușim să generăm proiecte care să treacă dincolo de persoane. De fiecare dată când o persoană face un proiect, crede că îi al lui.

Îl duce acasă, proiectul, cu macheta, și se uită la el și spune că cel care vine după el nu este în stare de nimic. <<Dacă nu sunt eu acolo, nu se mai învârte pământul>>. Problema noastră este că nu reușim să le ducem mai departe, că de gândit proiecte, avem. Dar vedeți ce greu se realizează. Abia când faci ceva, când finalizezi și recepționezi o lucrare înțelegi cât a fost de greu”, a declarat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Șeful județului Cluj a mai spus că problema Guvernului și a miniștrilor care mai sunt schimbați reprezintă o chestiune normală și susține că ar trebui chiar schimbați mult mai des și mult mai mulți.

„Și, în momentul în care faci o boacănă, sau în momentul în care vorbește prostii, cum sunt mulți care vorbesc, să meargă acasă, să vorbească în baie sau unde doresc.  Sunt mulți miniștri care, într-adevăr, vorbesc prostii. Dar ce putem face?! Asta a fost dintotdeauna. Nu e un argument pro miniștri proști, dar sunt și miniștri proști.

Sau mai sunt miniștri care sunt buni la toate ministerele. Asta n-o pot înțelege: Cum poți fi bun la 3-4 ministere în același timp, când tu ai o singură pregătire. Poate și aia făcută târziu la fără frecvență și, după ce ai apucat să mai și muncești, să mai câștigi un bănuț, ai făcut și facultatea la fără frecvență și ți-ai luat Bacalaureatul pe la 30 de ani și ai intrat la facultate pe la 40”, a adăugat Tișe.

Comenteaza