Alin Tișe: "Klaus Iohannis este garanția că vom putea continua să luăm bani europeni"

Alin Tișe: "Klaus Iohannis este garanția că vom putea continua să luăm bani europeni"

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a declarat că realegerea președintelui în exercițiu este o garanție pentru primari că vor putea accesa în continuare bani europeni pentru dezvoltarea comunităților locale.

"Primarii PNL din județul Cluj sunt mobilizați pentru această campanie electorală și sunt convins că vor face tot ce ține de ei pentru că, defapt, realegerea președintelui Klaus Iohannis înseamnă, printre altele, continuarea dezvoltării țării și continuarea dezvoltării fiecărei comunități locale. Președintele Klaus Iohannis este garanția că vom putea continua să luăm bani europeni", a declarat președintele CJ Cluj.

Alin Tișe a subliniat faptul că majoritatea proiectelor de infrastructură de la nivelul județului Cluj sunt finanțate din fonduri europene.

"Astăzi, în județul Cluj veți găsi, aproape în fiecare localitate, bani obținuți de la Uniunea Europeană, fie că vorbim de orașe, fie că vorbim de comune. În tot ce înseamnă infrastructură în județul Cluj veți găsi bani europeni. Mesajul pe care mi l-au transmis primarii este că vor face tot ce ține de ei, din punct de vedere politic, pentru ca prin rezultatele pe care le vor avea în aceste alegeri să poată, în continuare, să acceseze bani europeni. Ca atare, aș spune că primarii noștri sunt conștienți de importanța acestor alegeri și că fiecare dintre ei își vor face datoria din punct de vedere electoral față de partid și de colegi", a adăugat Tișe.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, primarul Emil Boc, liderul PNL Cluj Daniel Buda şi viceprimarul Dan Tarcea, alături de câteva zeci de liberali, au distribuit în centrul Clujului pliante cu programul electoral al candidatului Klaus Iohannis. 

Comenteaza