News alert Alin Tișe, după ce PNL Cluj a ratat funcția de prefect: „Mă încearcă o lehamite profundă”

Alin Tișe, după ce PNL Cluj a ratat funcția de prefect: „Mă încearcă o lehamite profundă”
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj a reacționat după ce liderii coaliţiei de guvernare au decis în ședința de, luni seară, că noul prefect al Clujului va fi numit de UDMR.
 

Noul prefect de Cluj va fi avocatul Tasnádi Szilárd, din partea UDMR. Astfel, organizația clujeană a liberalilor a suferit o lovitură importantă. Alin Tișe afirmă că nu îl mai surprinde nimic din deciziile care se iau la conducerea PNL, și așteaptă ca partidul să intre într-un proces de congres pentru a se decide viitorul fiecăruia.

„Mă încearcă o lehamite profundă, nu mă surprinde ceea ce au decis, pentru că nu am nicio așteptare de la actuala conducere a Partidului Național Liberal. Deci, nu sunt surprins de nici o decizie pe care ei o iau. Aștept ca partidul să intre într-un proces de congres în acest an, pentru a se decide ce se întâmplă cu acest partid.

Se va merge în continuare pe acest sistem de luare a deciziilor și de impunere a lor, sau se va merge pe o altă echipă, pe o altă gândire a viitorul pentru următorii ani. Voința majorității va decide, și atunci fiecare dintre noi vom ști pe ce drum mergem din punct de vedere politic pe mai departe”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ, șeful județului Cluj.

Altă înfrângere pentru Cluj. Mircea Abrudean a ratat funcția de secretar general al Guvernului

Potrivit surselor ZIUA de CLUJ, prefectul Mircea Abrudean vizează în acest moment poziția de secretar general adjunct al Guvernului condus de Florin Cîțu, după ce premierul l-a numit īn fruntea SGG pe gorjeanul Tiberiu Horațiu Gorun. Despre numirea lui Abrudean ca secretar general adjunct al Guvernului, Tișe susține că, la fel ca până acum, nu știe nimic de la nivel central despre ce urmează să se întâmple.

„Nu am fost noi întrebați ca organizație nici atunci când s-a numit un ministru de la Cluj (Adrian Oros, ministrul Agriculturii - n.red.). Repet, nu mă surprinde nimic pentru că nu mai am nicio așteptare de la acești oameni”, a mai adăugat președintele forului administrativ județean.

Comenteaza