Video Alin Tișe, atac dur la adresa CNSC: „Sursă de corupție și trafic de influență”

Alin Tișe, atac dur la adresa CNSC: „Sursă de corupție și trafic de influență”

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, i-a luat în colimator pe cei de la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), pentru că întârzie să ofere decizii, iar astfel proiectele rămân blocate.

Liderul forului administrativ județean a afirmat, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) că în ritmul acesta există riscul de a bloca țara.

„Sper ca Guvernul să dea drumul la bani în ceea ce privește programul Anghel Saligny și Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Sper ca în maximum o lună să putem semna contractele de finanțare. Apoi urmează licitațiile, iar atunci să vedeți cum acolo firme de apartament contestă tot ce se poate.

Ajungem la CNSC, unde domnii de acolo nu au nicio treabă să se grăbească. Au termen de 20 de zile, dacă se încadrează bine, dacă nu, este la fel pentru ei. Noi, după ce așteptăm disperați răspunsul de la CNSC, ne trezim că apoi mergem în instanță, ne contestă la Curtea de Apel, apoi ne întoarcem iar la CNSC și tot așa.

De aceea țara asta o distrugem pentru că nu mai putem cu atâtea comisii, comitete, contestații, recontestații, procese, etc. Este incredibil. Nu se mai poate în acest ritm, iar eu sunt de multe ori disperat de imposibilitatea de a da drumul la un proiect pentru că cei de la București au sentimentul că pământul se învârte în jurul lor și că noi nu existăm”, a declarat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Președintele CJ Cluj susține că majoritatea cauzelor care ajung la CNSC continuă în instanță.

„Astfel, rolul CNSC-ului este sursă de corupție și trafic de influență. După ce contestă și se duelează între ei ajung să se dueleze în care are mai multe pile sau relații. Eu m-am săturat să tot aștept ca ei să ne dea o soluție pentru a putea continua proiectele. Nu mai putem continua în acest ritm. Riscăm să blocăm țara”, a conchis Tișe.

Comenteaza