Alin Tișe a luat decizia! Îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia PNL: „Am ales moțiunea viitorului”

Alin Tișe a luat decizia! Îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia PNL: „Am ales moțiunea viitorului”

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, îl va susține pe premierul Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL, la congresul liberalilor care va avea loc în 25 septembrie 2021.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Liderul forului administrativ județean clujean, un aprig contestatar al acutalului președinte al PNL, Ludovic Orban, susține că a așteptat să vadă cele două moțiuni pentru a lua o decizie, moțiunea prim-ministrului Cîțu fiind cea care aduce un suflu nou, necesar pentru o „însănătoșire” economică și care, totodată, creează premisele pentru reformarea Partidului Național Liberal.

„Dragi liberali, a sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României. Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât și performanța precară a unor miniștri ai actualului guvern.

Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii. Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL. Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale țării și implementarea reformelor promise.

Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund. Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea. Am ales moțiunea viitorului! Îmi exprim susținerea fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală.

Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni. Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!”, a transmis Tișe.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza