Alegeri Republica Moldova. La Cluj-Napoca au votat în mare parte studenţi

Alegeri Republica Moldova. La Cluj-Napoca au votat în mare parte studenţi

Preşedintele Secţiei de votare deschisă la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, Gheorghe Soltan, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la urne sunt aşteptate peste 1.500 de persoane.

„Activitatea a început la ora 7, procesul de votare decurge normal, iar secţia se va închide la ora 21. Până duminică la amiază votaseră peste 195 de cetăţeni ai Republici Moldova. Avem liste suplimentare şi estimăm că ar putea vota peste 1500 de persoane, studenţi dar şi oameni în vârstă”, a spus Soltan, citat de Mediafax.ro. 

Una dintre studentele din Republica Moldova care învaţă la Cluj-Napoca, Alina, a afirmat că a votat pentru o schimbare în bine. „Vrem un viitor mai bun pentru Republica Moldova, pentru părinţii noştri şi fraţii noştri care sunt acolo, iar acest viitor nu poate fi decât alături de UE”, a spus aceasta. Adrian, un student care a venit din Târgu-Mureş să voteze la Cluj-Napoca, a spus că a votat pentru un viitor prosper, pentru o viaţă mai bună în Republica Moldova.

Câteva zeci de alegători din Republica Moldova nu au putut vota la Cluj-Napoca deoarece aveau paşapoartele expirate şi nu s-a putut vota cu cartea de identitate.

 

Comenteaza