Alegeri în serie în PSD Cluj

Alegeri în serie în PSD Cluj
Social-democraţii clujeni îşi încheie, zilele acestea, maratonul alegerilor interne prealabile congresului din luna aprilie. Vineri şi sâmbătă îşi vor alege noi conduceri organizaţia municipală clujeană şi organizaţia judeţeană de femei iar totul se va încheia joi 28 martie cu Adunarea Generală a organizaţiei judeţene.

Dacă preşedinţii Mircea Jorj (PSD Cluj-Napoca) şi Remus Lăpuşan (PSD Cluj) nu par să aibă emoţii în privinţa realegerii, până în acest moment neexistând contracandidaţi, spectacolul electoral pare asigurat la Organizat de Femei a PSD Cluj, unde actualul preşedinte, consilierul local Claudia Anastase s-a trezit cu un challenger redutabil, deputatul Aurelia Cristea. Aceasta din urmă spune că tocmai faptul că stă mai mult la Bucureşti a determinat-o să se înscrie în competiţie. „Candidez pentru a întări echipa, pentru a avea o echipă puternică la Cluj, pe care acum o pot reprezenta şi la nivel naţional, ca deputat. Vreau să valorizeze fiecare femeie din PSD Cluj, să le potenţez tuturor aptitudinile. Vreau mai multe femei consilieri locali şi judeţeni şi mult mai multe femei candidate pentru parlament", şi-a explicat Cristea intrarea în cursă. Ea susţine că experienţa campaniei electorale pentru parlament este atuul său în competiţia cu Anastase. „Cred că am şanse foarte bune, am dovedit şi în campania pentru parlament că pot fi aproape de oameni şi pot să conving", a spus Cristea.

Preşedintele în exerciţiu, Claudia Anastase, a fost mai concisă. „Mă mână în luptă dorinţa de echilibru şi dreptate şi sunt convinsă că o organizaţie judeţeană trebuie condusă de acasă, nu de la Bucureşti. În ce priveşte şansele pe care le am, dacă decid să intru într-o competiţie înseamnă că am încredere în şansele mele", a declarat Anastase. Alegerile la organizaţia judeţeană de femei vor avea loc sâmbătă dimineaţă.

 

Comenteaza