Noul subprefect al Clujului a depus jurământul. Cui i-a mulțumit pentru numirea în funcție

După ce social-democratul Răzvan Ciortea și-a înaintat demisia pentru a putea candida la funcția de primar la Turda, Clujul are un nou subprefect din partea PSD, în persoana lui Florentin Burz.

Ceremonia de depunere a jurământului a lui Florentin Burz în calitate de subprefect s-a desfășurat, miercuri, în sistem videoconferință, în prezența prefectului Irina Munteanu și a subprefectului Tasnádi István-Szilárd.

Stimată doamnă prefect, stimate domnule subprefect, distinși reprezentanți ai media, dragi colegi, onorată asistență, În primul rând aș dori să mulțumesc pentru încrederea acordată d-lui președinte Vasile Dancu, d-lui secretar executiv Alexandru Cordoș, d-lui subprefect Răzvan Ciortea și tuturor colegilor din organizația Partidului Social Democrat Cluj.

Vreau să vă spun că primesc cu modestie și onoare însărcinarea de a fi următorul subprefect al județului Cluj. Odată cu numirea mea în funcția de subprefect al județului Cluj sunt convins că mi-am asumat o mare responsabilitate, în primul rând pentru cetățenii acestui județ. Consider că nu sunt doar reprezentantul Guvernului în teritoriu, ci și reprezentantul cetățenilor județului Cluj în ceea ce privește relația cu Guvernul.

Îmi asum în totalitate responsabilitatea funcției și voi susține toate măsurile care vor duce la o dezvoltare a județului, printr-un dialog permanent cu autoritățile locale, reprezentanții presei, partenerii de dialog social și cu cei din mediul privat. Vă mulțumesc!”, a transmis noul subprefect de Cluj.

Florentin Burz este membru PSD din 2012. El provine din Valea ierii, are 45 de ani și este absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj. În prezent este Șef Serviciu la Compania de Pază și Protecție a Consiliului Județean.

Noul subprefect a fost numit prin Hotărâre de Guvern, la propunerea Partidului Social Democrat.

Comenteaza