Zi de naștere cu final tragic. Adolescentă de 16 ani, găsită moartă la propria petrecere de aniversare / Ce s-a întâmplat

Zi de naștere cu final tragic. Adolescentă de 16 ani, găsită moartă la propria petrecere de aniversare / Ce s-a întâmplat
| Foto: unsplash

Aniversarea unei tinere s-a încheiat într-un mod tragic. O adolescentă de 16 ani a fost găsită fără suflare de invitați într-una dintre camerele apartamentului în care se ținea petrecerea.

Evenimentul trafic s-a petrecut într-un apartament din Ploiești. Potrivit unor surse judiciare adolescenții ar fi consumat alcool în timpul petrecerii.

“Am primit o solicitare pentru o tânără de 16 ani, motivul solicitării fiind o stare de ebrietate, inconștientă. Ajunși la adresă am găsit pacienta în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare totodată chemând în sprijin și un echipaj medical avansat”, a declarat Cătălina Mihăilă, Asistent medical Ambulanța Prahova, conform ȘtirileProTv.

Echipajele medicale au încercat 60 de minute  să o readucă pe adolescentă în starea de conştiență.

”Din verificări stabilindu-se că tânăra ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia împreună cu mai mulți prieteni cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. La un moment dat minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior prietenii acesteia au constatat că aceasta este inconștientă”, a transmis IPJ Prahova.

Vestea tragică s-a răspândit rapid în cartier.

”Mie una îmi pare foarte rău, e un copil, e tânără. Avea toată viața înainte. Ce să vă zic, e tragic”, a spus o vecină pentru sursa citată.

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar necropsia va arăta cu exactitate cauza morţii. Familia spune că adolescenta nu era cunoscută cu afecțiuni medicale.

Comenteaza