Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri în 2 Mai, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri în 2 Mai, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă
| Foto: BZI.ro

Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, conform Agerpres.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost înregistrat miercuri la Judecătoria Mangalia. 

Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, au declarat, miercuri, procurorii pentru News.ro.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Judecătoriei Mangalia.

Vlad Pascu a condus un autoturism la mijlocul lunii augsut, pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi.

Tânărul a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe data de 20 august a fost arestat preventiv de către Judecătoria Mangalia, pentru 30 de zile. Măsura arestului preventiv a fost prelungită cu încă 30 de zile şi în luna septembrie. 

Comenteaza