Video Un urs a fost luat pe capotă de două autoturisme pe DN 1

Un urs a fost luat pe capotă de două autoturisme pe DN 1

Un urs a fost lovit, joi seara, de două autoturisme pe DN 1, în județul Prahova. În primă fază, animalul a fost lovit de un vehicul, a sărit peste separatoarele de sens, după care a fost acroșat de un alt autoturism. Ulterior, ursul a fugit în pădure.

Potrivit IPJ Prahova, în jurul orei 19:30, pe DN1, în dreptul localității Cornu, pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroșat de un alt vehicul care se deplasa pe sensul Ploiești-Brașov.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, rezultatele au fost negative. Ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat.

Ulterior, polițiștii au asigurat zona atăt în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât și în vederea protejării cetățenilor.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Prahova pentru verificarea stării animalului.

 

Comenteaza