Un nou mare parteneriat în iGaming a fost încheiat la sfârşitul acestei veri

Un nou mare parteneriat în iGaming a fost încheiat la sfârşitul acestei veri

Potrivit site-ului calvinayre.com, Betsoft Gaming şi-a unit forţele cu operatorul de bingo şi casino Jackpot Fortune.

În conformitate cu noii termeni ai parteneriatului, Jackpot Fortune va oferi către clienţii Betsoft întreaga colecţie Slots3 şi jocurile pentru mobil ToGo.

,,Jackpot Fortune a petrecut peste doi ani construindu-şi propria platforma de bingo şi jocuri de noroc, extrem de flexibilă. Suntem încântaţi de posibilitatea de a îmbina cele mai bune conţinuturi cu baza de clienţi a Jackpot Fortune, aflată în continuă expansiune" , a spus Annamaria Anastasi, Director Marketing al Betsoft Gaming. "

Tot cu ocazia fuziunii, Richard Grant, Managing Director la Jackpot Fortune, a declarat: ,,Jocurile Betsoft aduc profunzime si bogatie experientei de joc. Ele apartin unei clase unice, de o calitate superioara si o varietate tematica uriasa, fiecare dintre ele avand caracteristici bonus extraordinare care capteaza cu adevarat atentia jucatorului. Jocurile sunt sustinute de rapoarte care urmaresc anumite valori nepretuite, cum ar fi raportul indicatorului de performanta cheie. Parteneriatul cu Betsoft a fost o decizie solida si suntem convinsi ca viitorul nostru comun va avea succes."

Betsoft Gaming este o companie dezvoltatoare de jocuri de cazino inovative, atat pentru desktop, cat si pentru dispozitivele mobile (tablete sau telefoane), cu sediul central in Malta, insa detine licente suplimentare iin Romania si Curacao. In portofoliul sau exista mai mult de 190 de jocuri RNG (Random Number Generator sau, in termeni populari pacanele online), ,,inchiriate’’ de foarte multi operatori din industria jocurilor de noroc online. Sub bannerul SLOTS3TM, Betsoft a satisfacut mai mereu asteptarile clientilor, sloturile lansate in ultimii ani fiind extrem de apreciate pentru experienta de joc foarte rapida si placuta si efectele 3D audio-vizuale, specifice mai degraba filmelor si jocurilor video.

Printre primele companii care au dezvoltat jocuri de cazino pentru dispozitivele mobile, Betsoft a lansat colectia ToGoTM in cursul anului 2012 si recent a lansat ShiftTM, care creste performantele jocurilor pe mobil, reducand in acelasi timp drastic dimensiunile fisierelor si simplificand integrarea.

Desi este cunoscuta in special pentru jocurile 3D realizate, Betsoft este mult mai mult decat un producator de sloturi online, oferind in acelasi timp o gama variata de jocuri si produse destinate si altor categorii de clienti. Minijocuri ca Blackjack, Lucky Seven, High Low sau Mr.Vegas sunt si ele prezente in oferta multor operatori din industria iGaming. O alta realizare de care membrii companiei sunt foarte mandri este Virtual Racebook, simulatorul de curse de cai, care le ofera jucatorilor senzatii destul de intense si asemanatoare cu cele simtite pe un hipodrom adevarat, chiar din confortul propriului camin.

In incheiere, trebuie sa spunem ca, aproape fara exceptie, grafica si experienta de joc oferita de produsele Betsoft este la cel mai inalt nivel, insa pentru a te bucura pe deplin, ai nevoie de o conexiune foarte buna la internet plus un terminal (desktop/laptop/tableta/telefon) cu o configuratie cel putin decenta. In caz contrar, unele jocuri ,,ridica temperatura’’ dispozitivului pe care il folosesti, determinand o viteza scazuta a jocului, iar experienta de joc devine una mai degraba neplacuta.

Comenteaza