Un nou caz de suicid în Mamaia! Un tânăr s-a aruncat de la etaj

Un nou caz de suicid în Mamaia! Un tânăr s-a aruncat de la etaj
| Foto: replicaonline.ro

Acesta este al treilea caz de suicid în doar câteva săptămâni, în Mamaia: cu o lună în urmă, o turistă a murit după ce a sărit de la etajul unui hotel, iar în urmă cu două zile, o turistă s-a spânzurat în camera de hotel.

Un bărbat de 34 de ani a murit, joi seara, după ce s-a aruncat de la etajul cinci, la Summerland din Mamaia, scrie replicaonline.ro

”La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 5 al unei clădiri.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă,  fiind identificat un bărbat, de 34 de ani.
Personalul medical a declarat decesul acestuia la fața locului.  

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Lanț de sinucideri în Mamaia

Nu este primul caz de acest gen din ultima perioadă. În urmă cu o lună, pe 21 iunie, o turistă a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui hotel din Mamaia (detalii AICI), iar în urmă cu două zile, o femeie, turistă, de 33 de ani, a fost găsită spânzurată în camera de hotel.

 

 

Comenteaza