Un hoț din Cluj a furat girofarul unei ambulanțe. „Ai lucrat profesionist, cred ca nu faci prima dată acest lucru”

Un hoț din Cluj a furat girofarul unei ambulanțe. „Ai lucrat profesionist, cred ca nu faci prima dată acest lucru”

Zilele trecute girofarul unei ambulanțe din comuna Poieni a fost furat de un grup de hoți. Ambulanța în cauză nu mai poate fi autorizată.

Pe grupul Info Trafic Județul Cluj au apărut câteva fotografii cu o ambulanță căreia i-a fost furat un girofar zilele trecute. Proprietarul mașinii a cerut informații despre făptaș pentru ca ambulanța să intre în serviciu.

„Azi noapte probabil mai spre dimineața un HOȚ sau mai mulți HOȚI au furat girofarul de la ambulanta din imagine. Mă întreb ce rahat de persoană , că om nu poate fi numit atentează la bunul cuiva un bun muncit ,trudit, care a fost achiziționat pentru ajutorarea bolnavilor, aceasta ambulanță așteaptă autorizarea drept pentru care trebuie să fie completă!!!!” este mesajul păgubitului, publicat pe grup.

Un hoț din Cluj a furat girofarul unei ambulanțe

Propietarul ambulanței a mai adăugat și următoarele: „Hoțule ai lucrat profesionist ai luat și curentul ca să nu fii văzut, cred ca nu faci prima dată acest lucru.

Scriu acest mesaj indignată de răutatea si de nesimțirea unora. As vrea să vă rog pe cei care azi noapte /dimineața au trecut prin Poieni cu Camioane, Tiruri oameni care erau la muncă și au observat ceva suspect sa îmi scrie mesaj.

Problema este că nu știu cât de repede pot procura un girofar de acel tip ca ambulanta sa fie completă pentru autorizare.!!! ”.

Comenteaza